Ben Her Yerde Varım” projesi Okulumuzda hayata geçirildi.

Toplumun her alanında Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretim gören öğrencilerimizin varlığının daha çok fark edilmesi, sektör ile işbirliklerinde meslekî eğitimin öneminin anlaşılması ve ahilik anlayışının meslekî eğitimdeki yerinin herkes tarafından fark edilmesi; öğretmen ve öğrencilerin süreçte daha aktif rol almaları amacıyla Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda şartname çerçevesinde “Ben Her Yerde Varım” projesi düzenlenmiştir.     Proje doğrultusunda okulumuzda proje yürütme ekibi oluşturulmuş ve aşağıda verilen Sosyal Etkinlik Projesi Uygulama Planı hazırlanmıştır.Bu program çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Etkinlik yıllık planına ulaşmak için aşağıdaki linli tıklayınız.

icerikler/ben-her-yerde-varim-projesi-okulumuzda-hayata-gecirildi_15018996.html

29.03.2024 71

29-03-202429-03-2024icerikler/ben-her-yerde-varim-projesi-okulumuzda-hayata-gecirildi_15018996.html