Besni Abidin Baba Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Çırak, Kalfa ve Ustalarımızın ; Ülkesini ve Milletini seven, ATATÜRK ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, çevresiyle etkili iletişim kurabilen , bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, belirtilen hedeflere yönelebilen , evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonominisine katkıda bulunabilen, bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, yaratıcı düşünceye sahip, zamanı verimli kullanabilen ve kendini sorgulayabilen kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve çağa uyum göstermek amacıyla ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için ÇIRAK, KALFA ve USTA´ ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: